Newcastle United v Liverpool FC - Premier League

– De er en resultatmaskin

Publisert Sist oppdatert

Forrige sesong vant Liverpool totalt 9-0 i de to kampene mot Manchester United, i en sesong hvor Liverpool var gode, og United var svake.

Likevel er det ikke slik at det alltid er en direkte forbindelse mellom det å ha en god sesong, og det å prestere mot erkerivalen.

Akkurat det er Jürgen Klopp ganske glad for nå.

– De har hatt en bedre sesong hittil, men gudskjelov betyr det absolutt ingenting på søndag, sa Klopp på fredagens pressekonferanse.

– Vi må sørge for at vi viser at det fortsatt er utrolig vanskelig å spille mot oss. Vi må sørge for at de innser det.

– Jeg kunne ikke vært mindre interessert i hva Manchester United gjør, jeg bare respekterer det, sa Klopp, som også ga uttrykk for at han ikke er overrasket over påvirkningen Ten Hag har hatt på dette United-laget.

Manchester United v Liverpool FC - Premier League
UNITED 2-1 LIVERPOOL: Det var United som vant da lagene møtte hverandre i august.

Klopp tror ikke at det at United er involvert i kamper på alle fronter er verken til hjelp eller til hinder for Liverpool på søndag.

– Hvordan kunne det hjelpe oss eller hindre oss? Du fokuserer bare på den neste kampen. De vant ligacupen. En vidunderlig følelse, men de har ingen tid til å feire. Det har ingenting med oss å gjøre. De er en resultatmaskin, fastslo tyskeren.

– Det er umulig å være positiv om noe i Manchester United når en er Liverpool-manager, men jeg er glad på Rashfords vegne. Han spiller helt utrolig. Hurtighet, ro, en miks av alt.

Klopp kunne ellers røpe at det ikke er noen store forandringer på skadefronten: Joe Gomez nærmer seg, men blir ikke klar til kampen, mens Thiago Alcântara og Luis Díaz begge mangler.

Powered by Labrador CMS