Fikk debuten

Joshua King fikk de siste minuttene på banen i Borussia Mönchengladbach-seier fredag kveld.

Utlånte Joshua King har slitt med en skade store deler av sommeren, men er nå tilbake på banen. 19-åringen satt hele kampen på benken da Mönchengladbach spilte 1-1 hjemme mot Stuttgart forrige lørdag, men i kveld skulle angriperen få debuten for Bundesligaklubben.

King satt på benken også i mesteparten av kveldens kamp mot Wolfsburg, men kom inn for Mike Hanke fire minutter før slutt. På dette tidspunktet ledet Gladbach allerede 4-1, og King rakk ikke mer enn å slå et par pasninger og lage et frispark før dommeren blåste av kampen.

Mönchengladbach leder for øyeblikket tabellen med sju poeng på tre kamper. Denne ledelsen kan ryke allerede i morgen, ettersom resten av den tredje serierunden først spilles senere i helga.

Joshua King er på lån i Mönchengladbach hele 2011/12-sesongen.