Suverene igjen

Joshua King scoret to mål i reservenes 5-1-seier mot Dunfermline.

Etter å ha slått Curzon Ashton 4-0 forrige uke fortsetter Manchester Uniteds reserver på sin seiersgang. Lørdag kveld var det Dunfermline som fikk unngjelde og reservene dro hjem fra Skottland med en 5-1-seier i bagasjen.

Kampen startet på best mulig måte for United. Kun 20 sekunder var spilt da Nicky Ajose slo et inlegg som virket ufarlig, men en kollisjon mellom to Dunfermline-spillere gjorde at Joshua King hadde en enkel jobb med å sette ballen i mål. Ti minutter senere doblet Ajose selv ledelsen. En langpasning av kaptein Magnus Eikrem fant Ajose på høyresiden som satte ballen i mål. Eikrem hadde også målgivende pasning på Uniteds tredje, og Kings andre, scoring i kampen etter 16 minutter. Med en god pasning delte han forsvaret og King satte ballen i mål fra hjørnet av 16-meteren. Målet var av så høy klasse at selv hjemmefansen applauderte United.

United var totalt overlegne og fortsatte å skape sjanser. Dunfermlines første sjanse kom 30 minutter ut i kampen, men det var United som scoret igjen. Drøye ti minutter før pause fyrte Rodrigo Possebon av et langskudd, som Smith i Dunfermline-målet ikke klarte å stoppe. United kunne dermed gå til pause med en 4-0-ledelse.

Ole Gunnar Solskjær gjorde mange bytter i andre omgang, noe som naturlig nok ødela mye av rytmen i kampen. Hjemmelaget kom mye mer med i kampen og fikk sitt trøstemål på Andy Kirks frispark. United skulle dog få siste ord, og fem minutter før slutt satte Will Keane inn 5-1-scoringen etter pasning av Robert Brady.

Uniteds lag: Conor Devlin (Sam Johnstone 46); Scott Wootton, Joe Dudgeon (Zeki Fryers 64), James Chester (Ryan Tunnicliffe 64), Oliver Gill, Rodrigo Possebon, Oliver Norwood (Cameron Stewart 46), Ravel Morrison (Robert Brady 46), Magnus Eikrem; Joshua King (Will Keane 46), Nicky Ajose (Jesse Lingard 64)