Kings første hat-trick

Joshua King scoret tre mål i reservenes 6-1-seier over Rochdale i Manchester Senior Cup.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds reserver tok en enkel 6-1-seier over Rochdale torsdag kveld, og er med det klare for finalen i Manchester Senior Cup. United var like suverene som resultatet tilsier og kunne også vunnet med enda større margin.

Men på tross av det store presset og tosifret antall avslutninger klarte ikke Warren Joyce sine gutter å få hull på byllen før Joshua King scoret kveldens første like før pause. Etter pause slo den berømte ketchupeffekten til for fullt. Kun sju minutter var spilt av andre omgang da Fabio ble med i angrep og scoret med et herlig langskudd. Brasilianeren fikk ballen fra Brady og skrudde ballen i krysset. Tre minutter senere var det Bradys tur til å tegne seg på scoringslisten. Vingen driblet seg forbi tre spillere før han smelte ballen i mål.

Etter 64 minutter reduserte Rochdale, men i løpet av de neste ti minuttene knuste King det lille håpet bortelaget hadde. Først scoret han etter forarbeid av Ravel Morrison, før han like etterpå satte inn sin tredje scoring for dagen. King lobbet ballen inn i ledig rom og avsluttet med et lavt skudd. Ett minutt før slutt satte Morrison den siste spikeren i kisten med et godt skudd fra hjørnet av 16-meteren.

United har vært helt suverene i Manchester Senior Cup denne sesongen og har i gjennomsnitt scoret mer enn fire mål per kamp. Nå er de altså klare for finalen, som spilles mot slutten av sesongen.

United: Devlin; R Brown (Giverin 75), Wootton, Gill, McGinty (Morrison 57); Vermijl, Norwood, Ekangamene (Barmby 75), Fabio, Brady; King.
Ubenyttet reserve: Johnstone

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS