Blandet suksess

Robbie Brady (bildet) var den eneste av leiesoldatene som vant i helgens runde. Les alt om Uniteds utlånte her.

Ritchie de Laet, Norwich City:

De Laet kom i fokus på godt og vondt i debuten for Norwich. I første omgang laget han et straffespark som Ben Watson scoret på. Etter pause ble han imidlertid helten da han reddet ballen på streken to ganger. Med det reddet kanarifuglene ett poeng i Premier League-comebacket.

Robbie Brady, Hull City:

Brady tok plass i startelleveren da tigrene gjestet Ipswich lørdag ettermiddag. Vingen kom til en god mulighet etter en halvtime, men langskuddet hans ble reddet av Ipswich-keeper Stockdale. I andre omgang skrek Brady etter straffe til ingen nytte, men like etter scoret Matt Fryatt kampens eneste mål og sørget for tre poeng til Hull.

Scott Wootton og Ryan Tunnicliffe, Peterborough:

Wootton startet på backen borte mot Blackpool, men kunne ikke forhindre at fjorårets Premier League-sjarmører vant 2-1 på Bloomfield Road. Tunnicliffe kom inn 17 minutter før slutt da Posh trengte en scoring, men klarte ikke å markere seg nevneverdig i jakten på utlikningen.

Joshua King, Borussia Mönchengladbach:

Nordmannen fikk ikke spilletid da Borussia spilte uavgjort 1-1 mot Stuttgart, men bomben på Allianz Arena forrige helg gjør at Mönchengladbach ligger på en solid fjerdeplass etter to serierunder.