– Har det som skal til

I går fikk Darren Ferguson den første virkelige bekreftelsen på Joshua Kings kvaliteter.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Fergusons sønn skal ha ønsket 18-åringens tjenester i lang tid. I forrige uke fikk han tilslutt i havn en utlånsavtale med Manchester United for den talentfulle spissen.

– Vi følte at vi trengte mer hurtighet i laget, og Joshua har vært på vår og et par Premier League-klubbers radar i en stund, sier Darren Ferguson til Lancashire Evening Post.

– Vi mener Joshua er litt annerledes enn de andre spillerne vi så på. Han har det som skal til for å klare seg i Championship, og avtalen ble klar i løpet av ganske kort tid.

I går kom King inn som innbytter og scoret for Preston North End mot Stockport. Ferguson gleder seg til å jobbe med nordmannen fram til midten av november.

– På tre måneder får vi et inntrykk av Joshua og han det samme om oss.

Stort talent

Matt James, som også scoret for Deepdale-klubben i går kveld, er full av lovord om United-kollegaen.

– Jeg kjenner Joshua godt. Jeg er ett år eldre enn ham, men vi spilte sammen på U18 og deretter ble han tatt opp på reservelaget. Han er alltid en trussel for forsvarerne.

– Han kan ta vare på seg selv, og han får skyhøy selvtillit når han scorer et mål. Joshua er fra Norge, men han snakker akkurat som en Manchester-gutt – han prater veldig godt engelsk. Han blir sett på som et stort talent av United.

Powered by Labrador CMS