BEKREFTET: Mourinho er klar

OPPDATERT: – Det er en mystikk og romanse rundt United som ingen andre klubber kan matche, uttaler Mourinho. Se video av kontraktssigneringen.

Publisert Sist oppdatert

Etter at Louis van Gaal fikk sparken mandag har det vært en dårlig skjult hemmelighet hvem som skulle ta over.

Fredag kom endelig bekreftelsen alle har ventet på: Portugisiske Jose Mourinho (53) blir Uniteds nye manager.

Mourinho har signert en treårskontrakt, med mulighet for forlengelse til 2020. Det blir ingen pressekonferanse med portugiseren før i juli, men MUTV kommer til å sende et intervju med Uniteds nye manager, noe vi selvsagt vil dekke.

LES OGSÅ: Mine tanker om Mourinho

josemourinho (650 x 358)
PÅ OLD TRAFFORD: José Mourinho.

José Mourinho:

– Å bli Manchester United-manager er en spesiell ære i denne sporten. Det er en klubb som er kjent og beundret over hele verden. Det er en mystikk og romanse rundt den som ingen andre klubber kan matche.

– Jeg har alltid følt en tilhørighet til Old Trafford – det har vært åsted for noen viktige minner for meg i karrieren, og jeg har alltid hatt en forbindelse til United-fansen. Jeg ser frem til å være deres manager, og å nyte deres fantastiske støtte i de kommende årene. 

LES OGSÅ: Mourinho – sesong for sesong

Ed Woodward:

Woodward
FORNØYD: Ed Woodward.

– José er rett og slett den beste manager i fotballen i dag. Han har vunnet trofeer og inspirert spillere over hele Europa, og han kjenner selvsagt Premier League veldig godt, etter å ha vunnet tre ligatitler her.

– Jeg vil benytte denne muligheten til å ønske han velkommen til Manchester United. Hans meritter er ideelle til å ta klubben fremover.

Fra Mourinhos nyopprettede Instagram-konto:

Powered by Labrador CMS