– Mourinho er mannen

X-Red mener den nåværende Real Madrid-sjefen er den rette til å ta over den dagen Sir Alex Ferguson gir seg.

Publisert Sist oppdatert

Hvor lenge Fergie ønsker å holde på vet ingen, men det er ikke til å stikke under en stol at skotten begynner å dra på årene. Den som overtar etter den legendariske sjefen har en enorm jobb å gjøre, men Teddy Sheringham, som spilte under 70-åringen fra 1997 til 2001, mener Jose Mourinho er mannen United burde gå for.

– Jeg tror Mourinho ville vært ideell for United. Det kommer til å bli en av de beste jobbene i fotball når Sir Alex legger opp – men også en av de vanskeligste, sier Sheringham ifølge Sunday Mirror.

– Det er vanskelig å etterfølge en mann som har oppnådd så mye. Mourinho er en av de få som kan takle det. Det er jeg ikke i tvil om.

Mourinho kan imidlertid glippe til fordel for Tottenham Hotspur eller England. Dersom Harry Redknapp tar England-jobben tror Sheringham at portugiseren kan bli fristet av White Hart Lane.

– Han elsker London – det har han sagt mange ganger. Og det er ingen tvil om at Tottenham har tatt enorme steg under Harry Redknapp. Det blir en fantastisk jobb for den som tar over – kanskje Mourinho.

– Men United er annerledes. Mourinho sier han er the Special One og det har han bevist uansett hvor han har vært. Han er en vinner. Det trengs en helt spesiell person til å ta overp å Old Trafford når den jobben blir ledig, og den er jeg sikker på Mourinho kan takle.

– Jeg forstår også at han og Sir Alex går godt i lag, og man vet aldri – kanskje har han allerede fått Fergies velsignelse. Personlig mener jeg han er den rette til å ta over om han får sjansen.

Powered by Labrador CMS