– Vi gjorde en stor feil

Her er reaksjonene fra José Mourinho på 2-2-resultatet mot Stoke.

Publisert Sist oppdatert

José Mourinho var ingen veldig fornøyd mann etter 2-2 i Stoke, men aksepterte resultatet.

Portugiseren mente at landskamppausen preget United.

– Et resultat er et resultat, et poeng er et poeng. Prestasjonen var mer enn nok for poenget, og nok til tre poeng, men det er lett for meg å føle at landslagene setter sitt stempel på spillerne, sa Mourinho før han listet opp hvordan han mener landskamppausen preger spillerne:

– De er ikke så raske, de er ikke så kreative og de er ikke i så bra slag. De er ikke så sterke, klare eller mentalt fokuserte. 15 dager borte, spille to kamper, reise – noen av dem spiller ikke – trene, hvem vet hvorfor eller hvordan.

– Det er enkelt å føle at noen av spillerne ikke var i sin beste form, og så er motstanderen en vanskelig motstander.

– Kunne vi vunnet? Selvsagt kunne vi det. Vi gjorde en stor feil på det andre [baklengs]målet, vi bommet på et par sjanser, men det er et resultat jeg aksepterer.

– Nei, jeg er ikke fornøyd

– Vi prøvde, vi var det eneste laget som gjorde det de siste 20 minuttene. Men de forsvarte seg, og var heldige med noen returer fremfor mål.

– Nei, jeg er ikke fornøyd med ett poeng, for vi var laget som var nærmest å vinne. Ett lag prøvde å vinne, ett lag prøvde å få ett poeng, men de kjempet hardt for å få det poenget – de forsvarte seg godt, de kontret og på dødballer er de sterke.

Fornøyd med Lukaku

– Kanskje kunne Romelu Lukaku truffet ballen bedre, og scoret på innlegget fra høyre, men [2-2] er resultatet, og det er ingenting annet vi kan gjøre nå enn å prøve å være klare til tirsdag.

– Jeg er fornøyd med Lukaku med eller uten mål fordi hans bidrag alltid er godt. Med ett mer mål ville vi vunnet 3-2, men uten feilen på hjørnesparket ville vi vunnet 2-1, og da ville ikke Lukakus bom betydd noe.

– Det var en veldig god redning av David de Gea – den eneste han hadde, for i førsteomgangen var det bare noen trege skudd fra Xherdan Shaqiri. Men vi kunne ikke beskytte oss på corneren, og han og vi ble straffet.

BARE ÉN REDNING: Det mener José Mourinho – noe strengt, kanskje, siden minst ett av Shaqiris skudd trengte en god De Gea-redning. Portugiseren var uansett fornøyd med De Geas utrolige redning på Jesé-skuddet.

Savnet United Fellaini?

Mourinho ga også uttrykk for at Fellaini var savnet. Belgieren hadde en liten skade etter landskampene.

– Dette var en kamp for Fellaini, og på dødballer ville vi da vært mer dominante enn vi var. Vi hade ikke mye tid etter 2-1 til å drepe kampen. Om det hadde gått noen flere minutter med stillingen 2-1, så ville de angrepet raskere, og vi ville drept kampen.

SAVNET: Marouane Fellaini.
Powered by Labrador CMS