– Mourinhos rykte står på spill

AVISENE: Europa League-finalen blir bare viktigere og viktigere.

Publisert Sist oppdatert

Sergio Romero reddet straffe og berget dermed stumpene for United.

0-0 borte mot Southampton er kanskje ikke noe skrekkelig resultat isolert sett, men et samlet britisk pressekorps mener at de siste ukers vingling fra United i ligaen gjør Europa League-finalen bare enda viktigere for Mourinho og United.

Jamie Redknapp, Sky Sports:

Den tidligere Liverpool, Tottenham og Southampton-spilleren Jamie Redknapp går kanskje aller lengst. Han var ikke imponert over set han så onsdag kveld og tror Mourinhos rykte kan stå på spill.

VIKTIG: Sky Sports ekspert Jamie Redknapp mener Europa League-finalen vil bli utrolig viktig for United.

– Dette har vært en veldig skuffende sesong i ligaen for United, skriver Redknapp i sin spalte på Skysports.com. Jeg forventer langt mer fra et lag som har kostet 260 millioner pund. Jeg er sikker på at United-fansen vil ha mer. Mer angrepsfotball og mer spenning. Det er nesten slitsomt å se på United om dagen. Det er vanskelig å synes synd på Mourinho, og ryktet hans står på spill på onsdag, skriver Redknapp.

Samuel Luckhurst, Manchester Evening News:

– Anthony Martial hadde sjansen til å spille seg inn på finalelaget, men han tok ikke vare på sjansen. Det som gikk stang inn sist sesong, går stang ut denne sesongen. Nå er det så enkelt som at Jesse Lingard har Mourinhos tillit, mens Martial har det ikke.

Luckhurst mener også at Sergio Romero viste hvorfor han fortjener å stå finalen mot Ajax i Stockholm etter en strålende kamp i Southampton.

– Romeros selvtillit nå er så stor at han til og med lot seg intervjue på engelsk for første gang, skriver Luckhurst.

Han tar også med at Marouane Fellainis mulige skade kan skape hodebry for Mourinho og Henrikh Mkhitaryans svake form den siste tiden definitivt bekymrer Uniteds manager.

Sam Cunningham, Daily Mail:

José Mourinho er rasende på Premier League for at kampen mot Crystal palace ikke flyttes til lørdagen.

– I alle andre land i hele verden ville kampen blitt flyttet, freser Mourinho skal vi tro Daily Mail.

Avisen skriver at Mourinho ikke har tatt bryet med å kontakte Premier League for å klage sin nød. 

– Det nytter ikke å kaste bort tiden. Jeg vet når et slag er tapt og jeg ser ingen hensikt i å kjempe i et slag jeg vet er tapt. Jeg har vært her (i England, red. anm) i syv år og aldri sett noe som kan minne om hjelp til de engelske lagene som er med i europacup. Jeg så det aldri i Chelsea, ei heller her i United. Jeg så det heller ikke med City forrige sesong, sier Mourinho i følge Daily Mail.

Alex Crook, The Times:

Det var Sergio Romero som stjal showet på St. Mary´s onsdag kveld, men The Times biter seg merke i José Mourinhos kommentarer som sin spanske førstekeeper.

– José Mourinho gjør det klart at han vil beholde sin verdensklassekeeper David de Gea, skriver Crook.

Times gjør også et poeng ut av at Mourinho gjerne skulle sett at kampen mot Palace ble flyttet frem 24 timer for å gi United bedre tid til å forberede seg til finalen i Europa League. 

 

Powered by Labrador CMS