– De ser han annerledes nå

José Mourinho er fornøyd, men det er alltid mer å gå på.

Publisert Sist oppdatert

Nok en seier, nok en 4-0-kamp.

Manchester United ser ikke ut til å slippe foten av gasspedalen i årets Premier League-utgave, og lørdag ble Crystal Palace det siste laget som reiser fra Manchester med 0 poeng og betraktelig dårligere målforskjell.

Her kan du lese hva en behersket Mourinho hadde å si etter lørdagens seier mot Crystal Palace.

– Jeg er lykkelig, men jeg er alltid glad når vi vinner. Vi var solide fra begynnelsen, vi hadde kontroll. Noen feil her og der, men ingenting stort, sa Mourinho til MUTV etter kampslutt.

Mourinho var fornøyd med at midtbanespillerne også noterer seg for mål.

– Vi gjorde endringer i Moskva, og du merket det på spillerne i dag. De var uthvilte, i motsetning til Lukaku og Mkhitaryan. Spillerne som kom fra benken hjalp også mye.

– Vi forventer alltid mål fra spissen vår, men de offensive midtbanespillerne scorer også nå – en naturlig effekt av måten vi spiller på.

– Jeg kunne vært mer fornøyd, hadde vi bare fått de to poengene vi fortjente mot Stoke, avsluttet portugiseren i kjent Mourinho-stil på spørsmål om hvor fornøyd han er med sesongen så langt.

Maraoune Fellaini fikk igjen tillit fra start i Paul Pogbas fravær. Ander Herrera måtte igjen starte fra benkplass, men belgieren viste hvorfor Mourinho gang på gang velger han.

– Han er en herlig karakter – og en god spiller – og vi har et strålende forhold. Det er ikke mange som anerkjenner hans kvaliteter, så han er avhengig av en sterk psyke. Han er en «fighter». Jeg er bare glad jeg har bidratt til at fansen kanskje ser han annerledes nå, sa Mourinho.

Mourinho forklarer videre at Fellaini gir flere alternativer til forskjellige kampsituasjoner – og at belgieren tilpasser seg alle hans ønsker.

– De misbruker ikke sjanser

Tidligere England-sjef Roy Hodgson har fått en tung start som Palace-sjef, og lørdag fikk han heller ingen tjenester av et sultent Manchester United-mannskap.

– Når du ser kvalitetene i dette laget, så skjønner du hvorfor de ikke misbruker sjansene sine. Vi håpet at hvis ting gikk vår vei, så kunne vi få noe ut av denne kampen, sa Hodgson til BBC.

Powered by Labrador CMS