– Selv Messi ville hatt problemer

Paul Scholes savner den arrogante og selvsikre utgaven av José Mourinho.

Publisert Sist oppdatert

Paul Scholes har hatt flere feider i media med United-manager José Mourinho

Særlig i forkant av Champions League-kampen mot Valencia var Scholes nådeløs i sin kritikk av portugiseren som ekspertkommentator for BT Sport.

Nå retter Scholes fornyet skyts mot Mourinhos United, men kommer samtidig med en klar oppfordring til United-manageren om å finne tilbake til den gamle versjonen av seg selv.

BEUNDRET MOURINHO I CHELSEA: Paul Scholes sier han hadde stor sans for den arrogante og selvtilfredse versjonen av José Mourinho som ledet Chelsea.

– Jeg kjenner ikke Mourinho utover at jeg spilte mot han, men jeg elsket å se intervjuene med ham og den arrogante stilen hans. Jeg synes han var glimrende, men den utgaven av José har vi ikke sett på lenge. Nå ser vi en sutrete utgave av ham og det frustrerer. Han forteller folk at han er den beste treneren, så nå bør han bevise set, sier Scholes til ESPN.

Scholes mener Mourinho bør fokusere mer på å få det beste ut av stjernegalleriet sitt fremfor å beklage seg over spillerne han ikke fikk i sommer. 

Og den aller største utfordringen kan bli til å få Alexis Sánchez til å vise seg fra sin beste side i United-trøyen.

VIL HAN SLÅ TILBAKE?: Alexis Sánchez ble matchvinner mot Newcastle. Vil han få tillit av José Mourinho mot Chelsea på Stamford Bridge?

Mot Newcastle ble chileneren matchvinner, og kanskje kan det bli oppturen Sánchez trenger etter en tøff start i United-drakten. 

– Jeg vet at han har kvaliteter og at han er en god spiller, men jeg så ham aldri som en United-spiller. Jeg ser ham mer som en egoistisk spiller som noen ganger spiller mer for seg selv enn laget. Det virket som om samtlige spillere som kommer inn på dette laget sliter. Det er nesten som om vi kunne kjøpt Lionel Messi og han ville slitt på dette laget, sier Scholes.

Powered by Labrador CMS