– Ingen problemer mellom Mourinho og Woodward

Oppdatert: Ingen problemer mellom trener og styret, meldes det fra BBC.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge The Guardians Jamie Jackson er det innad i korridorene på Old Trafford ingen mangel på sympati for manageren og den utvilsomt vanskelige situasjonen han befinner seg i med over et helt lag utilgjengelig i USA.

Ja, siste opptelling viser at han faktisk mangler hele 17 spillere, hvorav åtte er ute med skade. Resten er fortsatt på ferie eller, som i tilfellet Anthony Martial, befinner seg hjemme på pappaperm.

BBC: – Ingen problemer

BBCs Simon Stone skriver sent mandag at han forstår det slik at det ikke er noen problemer mellom Ed Woodward og José Mourinho.

Journalisten legger til at klubben fortsatt jobber hardt med å få overganger i boks – og at det hele er blitt mer komplisert på grunn av sommerens VM.

– Trenger ikke å selge unna

Ifølge Jackson skal manageren til og med ha fått beskjed fra sitt styre om at det fortsatt finnes økonomiske midler til å styrke stallen, og at han IKKE trenger å kvitte seg med spillere før det eventuelt kan foretas nye innkjøp. Dette siste står stikk i strid med det som til nå har syntes å være en allmenn oppfatning blant Jacksons journalistkolleger.

Fortsatt håp

Da gjenstår det bare å se om klubben får gjennomslag i sine forsøk på å hente inn forsterkninger før overgangsvinduet stenger neste torsdag. 

Tottenham-stopper Toby Alderweireld, eventuelt Leicesters Harry Maguire, synes å stå øverst på managerens ønskeliste, og til tross for at Tottenhams styreformann Daniel Levy anses som en knallhard negl i forhandlinger, skal United-ledelsen fortsatt ha håp om å få til et gjennombrudd innen fristen.

Powered by Labrador CMS