– Vil alltid være «The Special One»

Tottenham-manager Pochettino skryter av Mourinho, og er fornøyd med at Spurs har én dag ekstra mellom kampene på grunn av Europa League.

Publisert Sist oppdatert

Mauricio Pochettino har imponert stort i rollen som Tottenham-manager, og har av mange blitt snakket om som en potensiell United-manager en eller annen gang i fremtiden.

Pochettino selv skryter av Uniteds nåværende manager.

– For meg er han «The Special One», og han vil alltid være «The Special One». For meg var han et referansepunkt da jeg startet karrieren min Espanyol. Han var alltid veldig grei med meg, og døra hans var alltid åpen, sa Pochettino på sin pressekonferanse før søndagens oppgjør.

mourinhovicarageroad (650 x 358)
FÅR TOMMELEN OPP FRA POCH: José Mourinho.

– Jeg prøver alltid å vurdere kollegene mine, og prøver å være objektiv, og jeg mener virkelig at han er en av de beste. I noen perioder i fotballen sliter du kanskje litt fordi det ikke er enkelt å ankomme en ny klubb og få på plass ideene dine, og filosofien din. Men Mourinho var, er og vil være en av de beste managerne i fotballhistorien, mener jeg. 

Pochettino tror United kan tette luka, men er selvsagt lite lysten til å hjelpe Mourinho på den fronten. Nå er argentineren fornøyd med at Spurs har fordelen med at United har spilt Europa League-kamp.

– For oss sist sesong, og sesongen før, var det alltid tøft å spille torsdag og så søndag. Nå er det vi som har én dag ekstra [mellom kampene]. Jeg kan ikke huske på mine to-og-et-halvt år her en annen gang der det var vi som hadde fordelen med en ekstra dag.

– Men jeg tror at når du spiller mot et lag som Manchester United, så har de en veldig sterk stall, og de kan alltid rotere, men det er Mourinhos avgjørelse. Vi vet bare at det vil bli en veldig tøff kamp for oss. De er et sterkt lag, og jeg er sikker på at det vil bli en spennende kamp.

Videre røpet Spurs-manangeren at Ben Davies er tilbake fra skade, og at Erik Lamela og Vincent Janssen dermed er de eneste som mangler med skade.

pochettinovangaal (650 x 358)
GOD TONE: Pochettino hadde en god tone med Louis van Gaal også.

 

Powered by Labrador CMS