Ble aldri kollegaer: José Mourinho og Ryan Giggs.

Velger Giggs foran Mourinho

UNITED-TINGET: Sjekk det noe overraskende resultatet i meningsmålingen her.Les også: Litt bedring for Van Gaal

Publisert Sist oppdatert

Uansett hva som skjer til sommeren så kommer ikke Louis van Gaal til å være United-manager til evig tid. Supporterklubben spurte derfor medlemmene av United-tinget om hva de egentlig ønsker seg.

De siste ukene har det virket som om det blir Jose Mourinho eller kanskje også Ryan Giggs som overtar hvis Louis van Gaal ikke får fullføre kontrakten sin.

Våre spørsmål handlet derfor mest om dem.

De var inndelt i to, ett om hvordan man ville stille seg til henholdsvis Mourinho og Giggs som ny United-manager, før vi også ba folk velge mellom de to eller et «annet» alternativ.

Det endte faktisk i favør Giggs.

joseryan

På direkte spørsmål om du «ville like om Mourinho ble Uniteds neste manager?», så var United-fansen delt. 49,6 prosent svarte at ja, det vil de like, men 50,4 prosent av de snaut tusen som svarte var negative.

Det understreker igjen at den portugisiske 53-åringen er en fyr som splitter fansen. I alle fall før han eventuelt blir ansatt.

Da samme spørsmål ble stilt om Ryan Giggs, svarte derimot hele 66,7 prosent at de ville «like at han ble Uniteds neste manager», mens bare én av tre, 33,3 prosent, var negative.

De spurte var altså atskillig mer positive til den 42 år gamle waliseren enn hans mer rutinerte rival.

Ville du like om Jose Mourinho ble Uniteds neste manager?

man1

Ville du like om Ryan Giggs ble Uniteds neste manager?

man2

Til slutt ba vi folk om å velge:

Mourinho, Giggs eller en annen manager?

Også der kom United-legenden best ut av det, med 36,71 prosent av stemmene.

Mourinho plukket med seg 30,49 prosent av stemmene, mens de siste 32 prosentene endte på «En annen». I den kategorien var det Tottenhams Mauricio Pochettino som scoret høyest, men Diego Simeone, Laurent Blanc og Antonio Conte plukket også opp noen stemmer.

Tallene er riktignok ganske så jevne, men med tanke på at det er Mourinho som har fått klart mest oppmerksomhet i mediene – og også hatt de sterkeste tilhengerne i mange United-kommentarfelt – så er det interessant at Giggs holder seg foran Mourinho blant skandinaviske United-fans.

Hvis du måtte velge, hvem vil du ha?

 

man3
Powered by Labrador CMS