– Ikke godt nok, LvG

Teddy Sheringham ville ikke hatt noe imot å se Jose Mourinho i managerstolen på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Sheringham, en av heltene fra europacupfinalen i Barcelona for 17 år siden, advarer sin gamle klubb om en rask og langvarig nedtur dersom den ikke lykkes i å kvalifisere seg for Champions League denne våren.
Han stiller seg i rekken av dem som ikke er spesielt imponert over Louis van Gaal, og mener at Jose Mourinho har den selvtilliten som må til for å overta en klubb som Manchester United.

– Det snakkes veldig mye om at Mourinho skal dit, og selv ville jeg ikke hatt noe imot det, sier han i et intervju med nettstedet Squawka.

– Mourinho mener at han har gjort seg fortjent til å bli United-manager, og det er i seg selv en viktig del av jobben, legger Sheringham til, og setter spørsmålstegn bak jobben Louis van Gaal har utrettet i løpet av sine snart to år som sjef:

“Van Gaals jobb er å få spillerne sine til å prestere så godt de kan, men De Gea er sannsynligvis den eneste som får ut sitt potensial.”

– Man må se på hvem som har prestert godt for Manchester United. Van Gaals jobb er å få spillerne sine til å prestere så godt de kan, men David De Gea er sannsynligvis den eneste som får ut sitt potensial. At keeperen er den eneste som får det til, er bare ikke godt nok. Det kan ikke bety annet enn at noe blir gjort galt.

Sheringham, som fyller 50 på lørdag (2. april), vant tre ligatitler, FA-cupen og Champions League i løpet av fire sesonger på Old Trafford.
Nå frykter han for Uniteds evne til å tiltrekke seg kvalitetsspillere dersom det ikke skulle bli Champions League-spill til høsten.

– Det er veldig viktig for dem å klare det. Hvis ikke, kan det fort gå i utforbakke. I fotballyrket gjelder det å bevege seg fremover, og derfor må Manchester United spille Champions League-fotball, avslutter den gamle United-helten.

Powered by Labrador CMS