– Vi fortjente seieren

Les reaksjoner fra José Mourinho og spillerne etter Ligacup-kampen mot Manchester City.

Publisert Sist oppdatert

Det ble ingen festforestilling på Old Trafford onsdag kveld, men Juan Matas scoring i andreomgangen holdt hele veien inn.

Med det fikk José Mourinho sin revansj mot Pep Guardiola og United er videre til kvartfinalen.

Etter kamp ble følgende sagt:

José Mourinho:

Jeg er fornøyd, spillerne gav alt og fortjente å vinne. Forrige helg gikk alt mot oss, men vi er profesjonelle, og vi klarte å renske bort den negative følelsen.

Dette er utslagskamper, så å vinne mot City gir alle en god følelse. Jeg er veldig glad på spillerne og fansens vegne.

Vi var i en god stim før Chelsea-kampen. Vi tapte én på syv kamper. Supporterne fortjente ikke det. Når jeg er i en klubb, tilhører mitt hjerte supporterne. I dag var støtten veldig bra. Kjærligheten folket har for denne klubben er stor til tross for tre dårlige sesonger. I dag gav vi noe tilbake.

– Spillerne gav alt i alle de store kampene, mot Liverpool, Fenerbahce og Chelsea. I dag viste de også at de virkelig bryr seg.

Ander Herrera:paul pogba city

– Dette var veldig viktig. Etter tapet i London var dette stort for oss. Derbykampene er alltid vanskelig å spille. City spiller god fotball, men i dag gav vi 100 %. – Ingen ønsket å tape. Det var stor spenning i kampen, men i andreomgangen beholdt vi roen og holdt på ballen. Vi ble bedre utover i kampen og vant til slutt. – Vi vant for fansen, så nå kan de være stolte.

Juan Mata:

matac

– Det var en dårlig kamp mot Chelsea, men nå fikk vi tre dager som vi nyttet bra før derbyet.

– Kampen gir oss selvtillit. Lagene vi møter i serien fremover, Burnley og Swansea, kjemper mot nedrykk, men vi er nødt til å slå dem likevel, dersom vi skal henge med i toppen.

Powered by Labrador CMS