Etterlyser videodømming

Det endte 1-1 mot Everton tirsdag kveld. Her får du reaksjoner etter kamp.

Publisert Sist oppdatert

Endelig var Zlatan Ibrahimovic tilbake.

Lørdagens 0-0-kamp mot West Bromwich skulle glemmes og tre poeng skulle sikres da Everton besøkte Old Trafford tirsdag kveld.

Slik endte det ikke.

Etter at Phil Jagielka pirket inn 1-0 i førsteomgang, måtte en vente helt til overtid før Zlatan Ibrahimovic utlignet på straffespark etter at Ashley Williams hadde handset til seg et rødt kort og laget straffespark.

Etterpå kom følgende reaksjoner:

José Mourinho

– Prestasjonen var ikke veldig bra. Lagånden i andreomgangen var fenomenal. Noen spillere var virkelig i trøbbel fysisk sett. Noen sliter tydeligvis med lav selvtillit og sliter med å prestere bedre. De kjempet imidlertid til siste slutt.

– Med videodømming vinner vi kampen 2-1. Avgjørelsen (ved å ikke godkjenne Zlatans mål) er vanskelig for dommeren, jeg kritiserer ham ikke – men videodømming hjelper oss – samt både linjemennene og hoveddommerne.

– Dersom de er i tvil, skal fordelen være til angripende lag. Etter det jeg har sett i reprisen er det ikke offside.

– Videodømming bør ønskes velkommen av alle. Spesielt dommerne. Det er ikke noe kult å gjøre tabber.

– Vi hadde ikke et dusin sjanser, men et par – og vi traff stolpen. Spilte motstanderens målvakt bra – som alltid? Ja. Gikk en dommeravgjørelse mot oss? Ja.

– Men: Vi spilte ikke veldig bra. Noen av spillerne våre sliter veldig selvtillitsmessig, men lagånden og stoltheten var der. United-måten å kjempe på var der – spesielt i andreomgangen.

– Jeg vet ikke hvor alvorlig skaden til Young er. Forhåpentligvis er det bare slitasje og litt smerter.

– Shaw har potensial, men fotballhjernen og innsatsen må følge talentet. I disse dager blir fotballspillere rike så fort de blir profesjonelle. Han må endre fotballhjernen sin, og må modnes. Han har talent – og jeg ønsker å hjelpe ham. Shaw har en fremtid her.

Zlatan Ibrahimovic

– Vi fortjente mer. Vi slipper inn mål på tabber. Vi glapp markeringen på Williams så kommer målet ut av ingenting. Nå må vi holde fokuset og vi kan ikke gjøre slike tabber. (…) Slike tabber som ved 0-1-målet kan vi ikke gjøre, sier Zlatan til BT Sport.

– Vi skaper mest, treffer stolpen én gang, men vi må gjøre mer, sier han videre.

– Når en ligger under 0-1 må en endre taktikk. Da har vi ikke lykkes, og vi må gjøre endringer. Det ser treneren fra sidelinja og han gjør endringer. Vi var bedre i andreomgangen og vi angrep mer, legger Zlatan til.

– Var målet mitt offside? Jeg kunne ikke se det… Det må tv-seerne bedømme, sier han om målet hans som ikke ble godkjent.

Dag Langerød, ansvarlig redaktør:

Powered by Labrador CMS