På speidertokt

Paul Scholes fulgte nøye med på spesielt to spillere da han i går så oppgjøret mellom Scunthorpe og Huddersfield fra tribuneplass.

Mens Manchester United selv var i aksjon borte mot Aldershot, hadde rødtoppen tatt turen til Glanford Park blant annet for å bevitne leiesoldat Oliver Norwood.

Og gjett om Manchester United-legenden fikk valuta for pengene.

Med Scholes på tribunen, vartet Norwood, som i første omgang er på lån i Scunthorpe fram til nyttår, opp med storspill. 20-åringen spilte – som vanlig – hele kampen, og sendte vertene i ledelsen med et fantastisk langskudd fra nesten 30 meter.

Etter kampslutt var han naturligvis strålende fornøyd med egen innsats.

(Artikkelen fortsetter under bildet…)

– Joda, det var et fint skudd, og heldigvis gikk ballen til slutt inn i nettet, sier han til klubbens hjemmesider. Like fornøyd var han ikke over det han anser som to tapte poeng. Scunthorpe ledet nemlig kampen lenge, men bommet blant annet på to straffespark på stillingen 1-1.

Da var det tungt å svelge at kampen til slutt endte med 2-2.

– Ja, vi burde avgjort dette selv, og sånn sett er det veldig surt at vi ikke klarte å hale i land en seier. Men keeperen deres fortjener virkelig skryt, la nordiren til.

Holdt øye med Huddersfield-toppscorer

Ifølge avisen Metro var det imidlertid ikke Norwood som ene og alene var grunnen til at Paul Scholes hadde tatt turen til Glanford Park. Gjestenes målkåte spiss, Jordan Rhodes, står angivelig oppført på ønskelisten til Sir Alex Ferguson.

21-åringen scoret hele 22 mål i fjor, og medregnet gårsdagens fulltreffer, står han oppført med voldsomme ni nettkjenninger på sine fire siste kamper.

Han scoret også hat-trick sist han var i aksjon for Skottland U21.

Huddersfield skal ha gitt den Oldham-fødte angriperen en prislapp på £5 millioner i håp om å holde interessenter unna. Så gjenstår det å se hvor imponert Paul Scholes faktisk ble over den unge skotten… Det er i hvert fall ingen som helst tvil om at United-legendens besøk var fullklaff.