malacia240522

Røper vanvittig treningsregime: – Vil vise verden hva han er god for

United.no har pratet med den personlige treneren til Tyrell Malacia.

Publisert Sist oppdatert

Den United-aktuelle 22-åringen tygger i skrivende stund på et tilbud om en femårsavtale i Manchester United.

Med tanke på at klubbene også er enige om de økonomiske betingelsene for en overgang, ligger tilsynelatende alt til rette for at venstrebacken blir United-spiller. Og skal vi ta uttalelsene til spillerens egen personlige trener for god fisk, har fansen god grunn til å glede seg.

– Han er en veldig, veldig ivrig fyr som ønsker å vise verden hva han er god for. Han investerer i og tar godt vare på seg selv. Han er en veldig god spiller og jeg tror han vil være en god signering for enhver klubb nettopp fordi han tar så godt vare på seg selv, forteller Jordan Kroon, som har vært Malacias personlige trener de siste to og et halvt årene, til united.no.

I tillegg til all obligatorisk trening Malacia gjennomfører med Feyenoord i det daglige, sverger han i tillegg også til private treningstimer tre ganger ukentlig.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Skjermbilde 2022-06-30 kl. 14.18.19
PERSONLIG TRENER: Jordan Kroon samarbeider tett med Tyrell Malacia.

– Ja, og dette gjør han for å bli raskere, mer eksplosiv og sterkere. Han har spilt absolutt alt de siste to årene og har også spilt seg inn på landslaget. Han har virkelig gjort fremskritt. Og jeg tror han kan utvikle seg ytterligere og bli enda bedre på alle områder, fortsetter den personlige treneren.

Han legger til: – Jeg tror dette er en veldig god overgang for ham. Han er god både defensivt og har også offensive kvaliteter. Jeg tror Premier League er et veldig fint steg for ham, sier Kroon.

I takt med ryktene om en overgang til United, har det etter hvert blitt sagt og skrevet mye om Malacia som fotballspiller. Personen er imidlertid fortsatt ukjent for de aller fleste.

– Han er en veldig seriøs fyr. Ikke som den typiske fotballspiller og ikke opptatt av sosiale medier. Han legger ned en enorm innsats og er utrolig god til å håndtere press. Han har levert varene i storkamper både for klubb- og landslag, avslutter Kroon.

Powered by Labrador CMS