Forberedt på tøff kamp

Men Jonny Evans mener United kan knuse Tottenhams tittelhåp med seier søndag.

Publisert Sist oppdatert

Søndag venter en av sesongens antatt tøffeste kamper for Manchester United. De røde skal til White Hart lane for å møte Tottenham – et lag som etter en tung start på sesongen (0-3 mot United og 1-5 mot City), virkelig har fått sving på sakene.

De liljehvite fra Nord-London har etter de to første rundene kun tatt to poeng mindre enn United, og fire poeng mindre enn City, noe som har ført Harry Redknapps menn til en andreplass på tabellen. United-stopper Jonny Evans er en av mange som har latt seg imponere over formen Spurs viser.

– De er et bra lag, og jeg tror alle har blitt imponert over måten de spiller på, sier Evans til Manchester Evening News.

– De angriper hele veien, og Harry Redknapp har bygget en sterk stall, ikke bare en førsteellever.

United ligger for øyeblikket åtte poeng foran Tottenham på tabellen, og Jonny Evans mener en United-seier søndag i praksis vil knuse Spurs’ gullhåp.

– Det kommer til å bli en veldig tøff kamp når vi skal dit. Alle kamper er viktige for oss, men om vi kan slå Tottenham, skulle man tro at de kan avskrives i tittelkampen, avslutter Evans.

Avspark på White Hart Lane er søndag kl. 17.10 (skandinavisk tid). Kampen sendes på TV2 PL HD1, og du kan også følge kampen via liveoppdateringer her på United.no.

Powered by Labrador CMS