– Det var tøft utpå der

Jonny Evans synes uavgjort mot Stoke var rettferdig nok, men puster lettet ut etter brøleren han begikk mot Diouf.

Publisert Sist oppdatert

Nordiren, som fyller 27 på lørdag, innrømmet etterpå at spillet som ble servert på forblåste Britannia, ikke var like bra som det vi ellers har fått se fra Louis van Gaals menn i den senere tid. Han mente imidlertid at værforholdene påvirket prestasjonene.

– Det er et tøft sted å komme til, og været gjorde det ekstra tøft, spesielt i andre omgang da vi spilte i motvind. Derfor kan vi nok kanskje si at uavgjort var et rettferdig resultat, sa Evans til MUTV.

Han følte også at laget klarte å heve seg etter sjokkåpningen med scoring imot allerede før oppgjøret var to minutter gammelt.

– Det er alt annet enn ideelt å slippe inn mål så tidlig, men jeg syntes at vi begynte å spille litt bedre mot slutten av første omgang. Da kontrollerte vi kampen, og jeg synes at vi fortjente målet vi fikk, sa han, men innrømmet at det deretter gikk kaldt nedover ryggen på ham da han rotet det til i duell med sin gamle lagkamerat, Mame Biram Diouf.

– For en lettelse!

Heldigvis endte det bra. Den tidligere Molde-spissen bommet på målet selv etter å ha fått fritt leide av Evans. Dermed sto det fortsatt 1-1.

– Jeg tror alle følte lettelse da; ikke minst jeg, sa han, og prøvde å forklare hva som egentlig gikk galt.

– Forholdene var tøffe og ballen ble holdt igjen av vinden. Dermed ble det vanskelig å beregne spretten. Idet den kom dalende, trodde jeg at den ville treffe meg i hodet, men så skjøt den isteden litt fart. Jeg burde allikevel ha klart å klarere, så det var en lettelse å se ham sette ballen utenfor.

Powered by Labrador CMS