Jonny Evans håper å gi David Moyes tre poeng i første kamp på Old Trafford.

Frykter ikke den tøffe starten

Det er ikke nødvendigvis negativt å starte med mange tøffe kamper, mener Jonny Evans.

Publisert Sist oppdatert

Det viste seg at bortekampen mot Swansea City ikke ble så vanskelig som den kunne blitt (se fjoråret), men er det en ting som er sikkert så er det at fortsettelsen vanskelig kunne vært tøffere for David Moyes’ mannskap. En hjemmekamp mot Chelsea – der José Mourinho har skapt stor optimisme – kan bli utfordrende, og etter det venter en tur til Anfield. Etter landslagspausen kommer Crystal Palace på besøk, før en bortekamp mot Manchester City etter det kanskje gjør årets sesonginnledning til Uniteds tøffeste i en Premier League-sesong noensinne.

Men Jonny Evans er slettes ikke bekymret av den grunn. Til Inside United, Uniteds offisielle magasin, gir nordiren uttrykk for en helt annen innstilling.

– Det trenger ikke å være negativt å starte rett på med de tøffe kampene. Vi har ventet hele sommeren på å komme i gang igjen, så hvorfor ikke kjøre rett på med de tøffe kampene med en gang?

– I enhver turnering ønsker du en god start, og Premier League er ikke noe unntak. En god start vil alltid hjelpe deg senere, men det er enda viktigere hvordan du avslutter sesongen.

Evans har også tidligere i sommer advart konkurrentene om at United er klare for de utfordringene som venter, og han har gjort det klart at ikke alt har forandret seg selv om Ferguson og det gamle trenerteamet er borte.

– Det har ikke vært noen drastiske forandringer, kun små forandringer når det gjelder måten vi trener på. Det har vært en myk overgang. Når det gjelder Ryans rolle, så har han alltid vært en som har kommet med gode råd til resten av laget, sa Evans den gang.

Powered by Labrador CMS