Evra trolig ikke skadet

VIDEO: – Evra er skadet, Büttner starter, stod det. Men alt var trolig tøys og tull.

Publisert Sist oppdatert

Fredag kveld kom rapportene om at Patrice Evra skulle være skadet, og at Alexander Büttner dermed skulle debutere borte mot Southampton søndag.

United.no fant nyheten på nederlandske nettsteder, og innrømmet at vi ikke fant opprinnelsen da vi presenterte den. Etter noen få minutter stod den imidlertid på «alle» nederlandske nettsteder. Som vi skrev utelukket vi ikke muligheten for at dette var informasjon fra den sperrede delen fra pressekonferansen, som først kunne publiseres 23.30 norsk tid, men som kunne være lekket av en ivrig nederlandsk journalist.

Etter nærmere undersøkelser (takk, kjære lesere) og etter at ingen engelske kilder meldte saken 23.30, er det grunn til å tro at alt bare er tøys og fanteri.

United.no har også mottatt utdrag fra twitter-meldinger fra folk som bevist forsøkte å lure pressen med akkurat denne informasjonen, og som altså ser ut til å ha lyktes med det.

Dermed tyder alt på at Evra IKKE er skadet, og at han dermed kan spille i søndagens kamp.

Her er Sir Alex fra den åpne delen av pressekonferansen.

<iframe width=»560″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/kSZYUDhVA_w» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>
Powered by Labrador CMS