3. fiolinist Evans

Jonathan Evans er innstilt på at han ikke vil få særlig mange sjanser til å spille seg inn på Uniteds førstelag i nærmeste fremtid.

Publisert Sist oppdatert

Den 20 år gamle nordirske landslagsspilleren, som de to siste sesongene har fått rikelig med spilletid på utlån i Sunderland, har ingen problemer med å akseptere at han for tiden er å anse som reserve for mer erfarne spillere, i første rekke Rio Ferdinand og Nemanja Vidic.

Så lenge de to spiller som de gjør, og holder seg skadefrie fremover, er det heller ingen grunn til å splitte dem. Det er Evans selv den første til å innrømme, og derfor regner han heller ikke med å få plass i startelleveren med det første.

"Nei, jeg tror ikke at jeg vil få spille like mye som i fjor," sier han til Sky Sports News.

"Det må nok skader til for at jeg skal få sjansen; så får vi ta det hele som det kommer. Det er mange spillere som har vært her i årevis uten å ha klart å tilrive seg en fast plass."

Kjærkommen kamptrening

Med begrenset spilletid på Old Trafford, er det desto viktigere for Evans å tilegne seg kamptrening der han kan. Derfor ser han det som en kjærkommen anledning når han denne uken ifører seg Nord-Irlands grønne og hvite farger. Lørdag kveld sto han overfor Slovakia i Bratislava, hvor nordirene åpnet VM-kvalifiseringen med 2-1-tap. Onsdag tar irene imot Tsjekkia i Belfast, og Evans vet at det må andre boller til enn mot slovakene. Alt annet enn seier mot de tsjekkiske gruppefavorittene vil bety at veien mot Sør-Afrika i 2010, allerede nå vil begynne å fortone seg endeløs.

"Det er fortsatt tidlig, men når man spiller på hjemmebane håper man i det minste på et godt resultat," sier Jonny Evans.

Powered by Labrador CMS