– Føles mye bedre

Jonny Evans slipper unna ankeloperasjon?

Publisert Sist oppdatert

For et par uker tilbake avslørte United-stopperen at han måtte under kniven for å bli kvitt ankelskaden som har plaget ham siden jul. Nå er han ikke lenger like sikker.

– Ja, for noen uker siden sto det mer og mer klart for meg at jeg trengte en operasjon. Nå, etter å ha tatt medikamenter mot plagene, føles imidlertid ankelen mye bedre, sier nordiren til Sky Sports News.

Han har derfor meldt seg til tjeneste for Nord-Irland, som med bare tre VM-kvalifiseringskamper igjen å spille fortsatt henger med i kampen om gruppeseier.

– Play-off-spill er rent lotteri, så vi er nødt til å sikte oss inn på førsteplassen, sier han, vel vitende om betydningen av de kommende seks dagene.

Lørdag venter Polen i Chorzow, og deretter står gruppeleder Slovakia på menyen på Windsor Park i Belfast fire dager senere. Seier i de to kampene vil føre de grønne et langt steg mot neste års VM-sluttspill i Sør-Afrika.

– Det ville gitt oss en utrolig følelse å vinne gruppen, så det må vi satse på. Vi har fortsatt sjansen, så hvorfor ikke, spør den 21 år gamle Belfast-gutten retorisk.

Stillingen i Nord-Irlands VM-kvalifiseringsgruppe

Lag

Sp.

V

U

T

Mål

P

Slovakia

6

5

0

1

17-6

15

Nord-Irland

7

4

1

2

12-6

13

Slovenia

7

3

2

2

10-4

11

Polen

6

3

1

2

18-7

10

Tsjekkia

6

2

2

2

6-4

8

San Marino

8

0

0

8

1-37

0

Powered by Labrador CMS