Evans utvist

Jonny Evans ble utvist på overtid da Nord-Irland gikk på et pinlig 2-0-tap mot Aserbadsjan. Tap for Kagawa også.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere på dagen tapte Nord-Irlands U21-landslag på hjemmebane mot Belgia (med Marnick Vermijl på banen hele kampen), uten at det er noen skam i det. Da er det langt verre å tape mot Aserbadsjan på seniornivå.

Aserbadsjan er riktignok ikke blant de aller verste lagene i Europa, men det er fortsatt et lag som Nord-Irland ikke bør tape mot. Eller være bak på tabellen i gruppespillet med én kamp igjen.

Det stod lenge 1-0 til Aserbadsjan i denne kampen, men på overtid ble Jonny Evans utvist for Nord-Irland. Kanskje ingen krise, siden den siste kampen til Nord-Irland er så godt som betydningsløs. I tillegg slipper han å ta turen til Israel, og er kanskje mer klar for viktige United-kamper etter landslagspausen.

På frisparket rett etter utvisningen doblet Aserbadsjan til 2-0.

I en annen ganske betydningsløs kamp, privatlandskampen mellom Serbia og Japan, måtte Kagawa også ut noen minutter før slutt. I hans tilfelle var det fordi han ble byttet ut, og ikke fordi han ble vist ut. Kagawa hadde en sjanse i førsteomgang som han bommet på, men er ellers lite nevnt i liverapportene United.no har sett på. Han fikk uansett nesten en hel kamp, så nyttige minutter for japaneren. Japan er allerede klar for VM.

Powered by Labrador CMS