Evans ute, Norwood inne

Den nordirske landslagssjefen, Michael O’Neil, har mandag formiddag offentliggjort troppen til vennskapslandskampen mot Nederland den 2. juni.

Publisert Sist oppdatert

Troppen, som består av 24 mann, inneholder denne gangen kun én representant for Manchester United. Det er Oliver Norwood, midtbanespilleren som tilbrakte hele 2011/12-sesongen på utlån, først i Scunthorpe og deretter i Coventry.

Jonny Evans derimot, er utelatt denne gangen. Ganske sikkert ikke med begrunnelsen at han ikke holder mål som nordirenes forsvarssjef, men snarere som følge av at ankelen ikke er hundre prosent i orden.
Til manges overraskelse ble Evans friskmeldt til Uniteds siste ligakamp for sesongen, mot Sunderland forrige helg. Likevel, og til tross for at han der spilte samtlige 90 minutter uten problemer, er det antatt at det blir nødvendig å legge ankelen hans under kniven i løpet av sommerpausen.

P.S. Evans-familien vil likevel være representert på Amsterdam Arena den 2. juni. Jonnys lillebror, Hull Citys ex-Red Corry Evans, er nemlig en av de 24 i den nordirske troppen.

Powered by Labrador CMS