– Heldigvis er han på andre siden

Men Nemanja Vidic’ tidligere kolleger ser frem til møtet med den beinharde stopperen.

Publisert Sist oppdatert

For nesten seks og et halvt år siden signerte en serber for Manchester United. Han var midtstopper, kom fra Spartak Moskva, og hadde navnet Nemanja Vidic.

Etter en litt trå start hevet Vidic seg betraktelig, og sammen med Rio Ferdinand dannet han et av de beste stopperparene fotballverdenen har sett de seneste årene.

Serberen, som fikk æren av å score det 1000. Premier League-målet på Old Trafford, valgte imidlertid å forlate Manchester United etter denne sesongen, til fordel for Inter.

I sommer møter Nemanja Vidic’ nye arbeidsgiver, Inter, Manchester United i Washington DC 29. juli. Det er noe Manchester Uniteds danske andrekeeper ser frem til.

– Det kommer definitivt til å bli gøy, sa Anders Lindegaard til ManUtd.com, før han reiste på sommerferie.

– Heldigvis kommer jeg til å være i motsatt ende av ham, men kanskje kommer han til å komme frem og besøke meg på dødballer, la han til med et smil om munnen.

Etter at Rio Ferdinand etter hvert ble stadig mer innhentet av alderen, dannet Nemanja Vidic oftere og oftere partnerskap med Jonny Evans. Den nordirske landslagsspilleren gleder seg til å se igjen sin serbiske stopperkollega.

– Jeg er sikker på at Vida kommer til å si til hans nye manager at han har lyst til å spille kampen. Han var en fantastisk spiller for oss og det blir hyggelig å se ham igjen snart, uttalte Evans, og la til:

– Vi har hatt noen store oppgjør mot Inter i løpet av årene. Jeg husker spesielt et par tøffe kamper mot dem i 2009, spesielt på San Siro.

Forrige sommer møtte Manchester United veldig enkel motstand i sesongoppkjøringen, selv om ikke alle resultatene ga inntrykk av dette. Denne sesongen skal United blant andre møte Real Madrid og Inter i pre-season. Evans tror årets kamper vil bli betydelig tøffere enn forrige sesong.

– De er en historisk klubb i europeisk sammenheng, så det blir en fin match å spille. Jeg tror alle kampene i sesongoppkjøringen vil bli tøffe tester for oss.

Powered by Labrador CMS