Vidic på vei tilbake

Vida på vei tilbake etter tre uker på sidelinjen.

Publisert Sist oppdatert

Den robuste serberen har vært ute med en vond legg i nærmere tre uker, men kom seg problemfritt gjennom 45 minutter for sitt hjemland i går – da de slo Nord-Irland og Jonny Evans med 1-0 på Windsor Par.

Onsdag skal Serbia på ny ut i privatlandskamp, og også ved kommende anledning, vil landslagssjef Radomir Antic etter all sannsynlighet benytte seg av Vidic.

Britiske medier har spekulert i om dette ikke ville falle i god jord hos mektige Sir Alex Ferguson, men Antic kunne i går kveld avsløre at han hadde forhørt seg med skotten på forhånd om hvorvidt han syntes det var forsvarlig eller ei – i og med at Vida nettopp hadde returnert fra et skadeavbrekk.

– Det var avtalt på forhånd at Vidic bare skulle få én omgang. Han skal også spille mot Sør Korea på onsdag. Alt er ok, kunne landslagssjefen fortelle om situasjonen vedrørende Vidic.

Nemanja Vidic' retur til fotballbanen etter skadeopphold på sidelinjen, vil naturligvis komme på et beleilig tidspunkt for United-mannskapet, ettersom både førstnevnte, men også Rio Ferdinand har vært ute med en lignende skade den siste tiden.

Evans ut med skade

I Rio og Vidas skadefravær, har Evans og Brown vikariert på stopperplass, det med vekslende hell. Men selv med Vidic på vei tilbake, ser forsvarsproblemene ut til å ingen ende ta for De røde djevlene.

For etter gårsdagens nevnte oppgjør i Nord-Irland, kan også Evans bli nødt til å belage seg på en pause fra fotballen. Stoppertalentet ble tatt av banen i andreomgang, men det er imidlertid for tidlig å si noe om omfanget av skaden.

– Jeg syns det var fair overfor spilleren selv og Manchester United når Evans fikk problemer, forteller Nord-Irlands sjef Nigel Worthington, og utdyper:

– Vi har lagt is på ham, og må derfor vente i omtrent et døgn før vi vil kunne offentliggjøre skadeomfanget.

Kilde: Sporting Life

Powered by Labrador CMS