Kan rekke kampen

Jonny Evans kjemper mot klokka for å bli klar til kampen mot Newcastle. Lårhøna han fikk mot Tottenham vil ikke slippe.

Publisert Sist oppdatert

Midtstopperen spilte fra start i tirsdagens Champions League-seier mot CFR Cluj, i Romania, men det var lett å se at han ikke virket helt komfortabel på banen. Nord-iren kjente fortsatt på lårhøna han fikk mot Tottenham, og mot slutten av kampen ble det så ille at han måtte gå av banen, og overgi plassen sin til Scott Wootton, som fikk sin debut i Champions League.

– Jonny ble skadet på lørdag, og han kjente på den samme skaden igjen nå. Det er en solid lårhøne. Han har fem dager på seg å bli bra igjen, og forhåpentligvis så rekker han det, sa Ferguson etter seieren mot Cluj.

Chris Smalling, Phil Jones og Nemanja Vidic er fortsatt på skadelisten, og dersom Evans ikke rekker å riste av seg skaden sin før helgen, vil Rio Ferdinand være vår eneste tilgjengelige midtstopper, dersom man ser bort fra Wootton og Michael Keane, som fortsatt ikke har debutert i Premier League. Ferguson vil trolig trekke Michael Carrick ned i forsvaret igjen dersom det skjer.

Forrige sesongs møte med Newcastle på Sports Direct Arena endte på ingen måter godt. United tapte 3-0 og kvelden ble kronet med et selvmål fra Phil Jones, så United har mye å hevne på søndag!

Powered by Labrador CMS