Greening tilbake på gamle tomter

Ex-Red og nåværende WBA-kaptein Jonathan Greening, gleder seg til lørdag ettermiddags møte med sin gamle klubb på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

29-åringen som kom til United fra York City i mars 1998, påstår at West Bromwich kommer til Old Trafford med ambisjoner om å takle utfordringen.

"Vi er nødt til å spille opp mot vårt beste for å komme oss unna med et godt resultat, men vi føler ingen frykt," sier han til United Review, Uniteds kampprogram .

"Alle spillere liker å møte sine tidligere klubber. Jeg gjorde det selv da vi nylig dro til Middlesbrough og vant. Kanskje oppnår vi et tilsvarende resultat idag," legger han til med håp i stemmen.

At Greening fortsatt spiller i Premier League, tillegger han perioden han tilbrakte i United:

"Jeg fikk tre fantastiske år der, og ble en mye bedre spiller. United lærte meg en hel masse som dannet basisen for at jeg spiller i Premier League nå. Jeg fikk den beste oppdragelse, og har hatt enormt mye igjen av alt jeg lærte om arbeidsmoral og forberedelse," sier Greening, som i løpet av tre år på Old Trafford opptrådte 27 ganger (13+14) i den røde trøyen.

Champions League-vinner

Selv om United vant Premier League i hver eneste en av de tre sesongene han tilbrakte i klubben, var han aldri i nærheten av å få nok kamper til å kunne kalle seg ligamester. Heller ikke FA-cuptriumfen i 1999 førte til medalje for unge Greening; mens han i Champions League derimot, fikk bevis for sin deltakelse. Greening satt nemlig på innbytterbenken under finalen mot Bayern München, noe som i seg selv kvalifiserte til medalje – til tross for at han ikke spilte et eneste minutt CL-fotball den sesongen.

Powered by Labrador CMS