Beundrer Sam Johnstone: Steve Bruce i Aston Villa.

– Han er det beste som har skjedd

Hull-fansen håper på ny overraskelse borte, og skryter stort av Steve Bruce.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag møtes United og Hull for 7. gang i Premier League, og United-fansen bør kunne ha forhåpninger om full pott, etter å ha vunnet alle tidligere kamper mot tigrene.

Samtidig sier Hulls supporterleder, Jonas Nilsson, til united.no, at de øyner et håp etter å ha tatt poeng både borte mot Arsenal og Liverpool i løpet av de siste 5-6 ukene.

Seks kamper mot United. Seks tap. Grunn til å grue seg før helgas kamp?

– Både ja og nei. Ja, da man ikke ønsker å gå på en 6-0-tap, da dette er mulig mot lag som har klassespillere. Nei, da vi tatt poeng både på Emirates og Anfield. Poeng borte mot store lag er pluss.

Hva må til for at dere skal vinne lørdag?

– Vi må spille som mot Tottenham forrige helg. Skjerpe og mye vilje, litt flaks, samt ha 11 mann på banen.

Er det noe i United som gjør deg optimist før kampen?

diame
BESTEMANN: Mohamed Diame har vært Hulls beste spiller så langt.

– Jeg så kampen mot Arsenal og forsvaret har ikke så mye rutine sammen. Dette kan bli en fordel for oss.

Dere har variert hittil, og står nå med fem kamper uten seier. Hva er årsaken?

– Jeg er enig med Steve Bruce i at vi har en bedre tropp denne sesongen, men som United har vi og har hatt skader i første 11ern og alle lagdeler. Det har vært mye bytte av spillere og posisjoner.

– De dårlige resultatene i det siste er en kombinasjon av litt dårlig insats i en del kamper og en del uflaks samt kontroversielle dommere. Uavgjort borte mot Arsenal og Liverpool er bra. Vår tredjekeeper ga assist da vi tapte mot Southhampton. I to kamper har vi også avsluttet med kun 10 mann ( Davies- skade siste 20 min mot Burnley og Ramirez røde siste 40 min Tottenham) og det har man ikke råd med i Premier League. Det er små ting, men blir mange poeng.

Er dere positive til Steve Bruce som manager?

– Han er det beste som skjedd Hull. Holdt oss oppe i den vanskelige førstesesongen i Premier League, og tok oss til FA-cupfinale samtidig. Bygger ett lag for fremtiden samtidlig som vi i dag har flere spillere som konkurerer om plassene. Det var litt tynnere forrige sesong.

Noen spillere har sikkert vist seg frem denne sesongen?

– Diame er klart den beste. Er ny, men har scoret flere mål samt er veldig stabil på mittbanen. En ballvinner. Jelavic har startet bra med scoringer, men har slitt med skade. Er alltid farlig. McGregor er veldig stabil i mål, men det samme her – har vært ute med skade.

Hvordan tror du det ender lørdag?

– Håper på samme start som hjemme forrige sesong, 2-0-ledelse etter 20 minutter og at vi stenger butikken etter det…Begge lag sliter med stabilitet så resultatet kan bli alt mellom himmel og jord. Tipper med hjertet og håper 1-2, men er glad for en pinne.

Til slutt: Hvordan drives Supporterklubben deres?

– Vi er ikke den mest «hotte» klubben, men det finnes nok mange Tigrer rundt om i Skandinavia. Vi blir flere og flere, men er ca 30-40 stk med en kjerne på 10-15 stk. Fordelen med å være en liten gruppe er att vi får VIP-treatment hver gang vi kommer over. Vi blir spurt om vi vill komme på alle deres arrangement og er litt lokale kjendiser borte i Hull. Eksempelvis hadde vi ikke problemer med billetter til FA-cupfinalen og ble intervjuet av både BBC og Sky før kampen.

– Vi prøver og arrangere en bortekamp på høsten og en hjemmekamp på våren. Nå i vår blir det Hull – Liverpool 18 april. Vi har også en hjemmeside, men alt er på veldig frivillig basis så det blir litt deretter.

Lysten på å ta en nærmere titt på nettsiden deres, så kan du gjøre det her på hullscandinavia.com.

Powered by Labrador CMS