– «Løven» er tydeligvis veldig menneskelig

Nå kan du høre en ny episode med «United we Podkast».

Publisert Sist oppdatert

Andreas Hedemann og  Twitter-guru Jonas Giæver er gjester hos programleder Ken Wasenius-Nilsen i en ny United We Podkast.

Der handler det selvsagt om de tre uavgjorte kampene i jula og seieren mot Everton.

Det snakkes om at løsningen utover «kanskje er å bruke Martial som spiss». Det handler selvsagt også om Jose Mourinho, Romelu Lukakus skade og så snakker man en del også om Paul Pogba. For å nevne noe.

Hedemann drømmer om at Pogba blir i United de neste 10-15 årene, men Giæver heller kaldt vann i blodet hans.

– Jeg tror nok merkevaren Pogba gjerne drar til både Real Madrid og USA senere i karrieren, sier Giæver etter cirka 36 minutter.

Giæver forsvarte også Jose Mourinho da han gjestet årets første utgave av United We Podkast:

– Det er ikke Mourinho som ene og alene sitter på skylden for at ting ikke går som planlagt. Moyes var ikke god nok for den jobben, og van Gaal var litt «over the top». Mourinho er en av verdens to-tre beste managere. Hvis ikke han får det til, skal man da kanskje se litt på systemet rundt ham også? Er Ed Woodward god nok som direktør? Er Glazers realistiske nok når det gjelder hvor mye penger de frigir til overganger? Er troppen per nå god nok til å kjempe mot City, Real, Bayern, Barca, PSG – lag som pumper inn penger i transferbudsjettet? City kjøper, som Mourinho selv sier, venstrebacker for prisen til spisser.

Nettavisen-journalist Jonas Gievær gjestet årets første United We Podkast.

Giæver var for øvrig klar på at han trodde Mourinho ser for seg en framtid som United-manager. Han mente at Mourinhos uttalelser tyder på at han vil bli i klubben, mye fordi Mourinho selv, ifølge Giæver, har en drøm om å bli regnet som en like stor manager som Sir Alex Ferguson:

– For meg som har fulgt Mourinho i mange år, så er dette en klar indikasjon på at det er en manager som vil få det til å fungere. Jeg tror egentlig at Mourinho har en umulig ambisjon om å bli like høyt ansett som Ferguson. Det kommer aldri til å skje, men det er der han legger lista.

Zlatan Ibrahimovic ble også et tema i ukas podkast. United-fan Andreas Hedemann var ikke nådig og mente at signeringen av Zlatan på en ny ettårskontrakt allerede kunne erklæres som et bomkjøp:

– Jeg ble litt flau over at han nå er skadet igjen og ute i en måned. Fordi den «løven som ikke leges som mennesker» er tydeligvis veldig menneskelig. Og det var det alle sa, at han har gapet over for mye for fort, at han har erklært seg selv skadefri en måned for tidlig. Han var egentlig ikke spilleklar. Og det synes jeg er litt flaut. Jeg tror vi allerede kan erklære den signeringen, det ekstra året med Zlatan, som et bomkjøp. Ikke minst hvis man tenker på troppen – han har tatt opp en plass som en annen spiller kunne ha hatt.

I årets aller første utgave av United We Podkast kårer vi dessuten Uniteds beste spiller i julekampene, og Andreas serverer en snodig «funfact» om Uniteds FA Cup-motstander Derby.

Her kan du høre episoden på iTunes.

Trykk play under for å høre episoden rett i nettleseren via Pippa.

 

Powered by Labrador CMS