– Slår hardt ned på overtredelser

Merseyside politiet har uttalt at de kommer til å slå hardt ned på upassende oppførsel ved lørdagens FA-cupkamp på Anfield.

Publisert Sist oppdatert
Lørdagens oppgjør vil være spesielt, ettersom det er den første kampen etter rasismesaken mot Luis Suarez. I tillegg til det har United fått tildelt rundt 6000 billetter til sine fans. Dermed blir sikkerheten skjerpet ytterligere i helgen.

Streng, rettferdig og vennlig

Politiet på Merseyside har i en uttalelse gått ut å sagt at de er godt forberedte til storoppgjøret. – Vi forventer en livlig atmosfære på lørdagens kamp, men våre intensjoner er at etter kampen skal man kun snakke om det som har skjedd på banen og ikke utenfor. – Som alltid vil mine betjenter behandle fansen på samme måte som de forventer å bli behandlet selv. – Vi vil kjøre en streng, rettferdig og vennlig linje, men vi kommer til ta nødvendige grep om noen ønsker å skape problemer eller uhygge, fortsetter Sjefskommandør Jon Ward i uttalelsen.

Jobber med begge lagene

Etter at trekningen av FA-cupens fjerde runde var ferdig har det vært flere samtaler klubbene i mellom. Det har også vært samtaler mellom politiet, vaktene og supportere. – Vi jobber tett med begge klubbene, ”Greater Manchester Police” og ”Football Supporters Federation. Skulle vi bli oppmerksomme på upassende oppførsel vil det få konsekvenser. – Sist kamp mellom Liverpool og Manchester United på Anfield var oppførselen på store deler av fansen veldig god, står det videre i uttalelsen.
Powered by Labrador CMS