Det var tøft!

John O'Shea tilbakeviser alle beskyldninger om at kampen mot Shenzhen var verdiløs.

Publisert Sist oppdatert

Motstanden var ikke all verden, og 6-0-resultatet betyr ingenting. Likevel advarer Sheasie mot å undervurdere betydningen av møtet med den kinesiske Superliga-klubben.

O'Shea spilte 2. omgang og scoret Uniteds fjerde mål ti minutter etter at han entret banen. Han insisterer på at kampen representerte uvurderlig trening for spillerne.

"Stol på meg, det var fuktig utpå der, akkurat slik vi trenger det i sesongoppkjøringen. Motstanden var ikke av vanlig standard, men det var en god treningsøkt. Vi er ikke interessert i så veldig hard motstand på dette tidspunktet, så jeg synes dette var ideelle forberedelser.

O'Shea lot seg for øvrig imponere av sin nye lagkamerat, Luis Nani.

"Det var stort for Nani å score, og godt for selvtilliten hans. Nå som jeg har fått se ham på nært hold, kan jeg bare si at han er en fantastisk fotballspiller. Han kan bruke begge beina, og han vil vise seg som en stor forsterkning for laget.

"Alle vet at vi har en sterk tropp nå, men sesongen er lang og hard, og vi vil få bruk for massevis av kvalitet. Mot slutten av forrige sesong for eksempel, ville det ha vært godt med noen ekstra mann til å bære oss igjennom de siste kampene.

Akkurat det har nok John O'Shea helt rett i.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS