Hyller Giggs

John O’Shea sammenlikner Giggs med Paolo Maldini, og mener legenden kan fortsette til han er 40.

Publisert Sist oppdatert

I dag er det 20 år siden Ryan Giggs debuterte for Untiteds førstelag, og i den anledning får han skryt av lagkamerat John O’Shea. Iren mener Giggs kan fortsette å spille til han har passert 40.

– Utvilsomt. Den fysiske formen hans har ikke forandret seg siden jeg ble kjent med ham, og han passer godt på seg selv, sier O’Shea som debuterte for Uniteds førstelag i 1999.

– Avhengig av skader kan han helt klart fortsette, selv om jeg er sikker på at han vil ta én sesong av gangen.

Det er få spillere som er en av nøkkelspillerne i en klubb i ti år. Å være det i 20 er noe man så å si aldri skjer. O’Shea kommer kun på én spiller som er i samme kategori som Giggs – nemlig Maldini, som spilte for AC Milan fra 1985 til 2009.

– Du kan se hvordan manageren har bygd flere lag og Giggs har vært en viktig del alle sammen. Det er helt utrolig. Jeg tenker på Maldini, men jeg tror Giggsy til og med har gått forbi han, sier Sheasy.

– Farten og balansen han fortsatt bruker for å gå forbi en forsvarer – ung og sterk eller gammel og erfaren – er utrolig. Hver klisjé i boka er brukt om mannen, og jeg er sikker på at de vil bli gjentatt mange ganger.

– Han er virkelig en legende.

Kilde: Sky Sports

Powered by Labrador CMS