GettyImages-73483370

– Jeg fulgte spiss-instinktet

John O´Shea står bak mange minneverdige øyeblikk i United-historien. Her forteller han historien om øyeblikket han setter høyest.

Publisert Sist oppdatert

DETTE ER EN PLUSS-ARTIKKEL

Bli betalende medlem

Er du allerede medlem?

← Tilbake

Det er den 29. serierunden og Liverpool og United barker sammen. United leder ligaen med ni poeng ned til Chelsea, men en seier er fortsatt livsviktig for å hindre at utfordrerne tar innpå. «The Blues» hadde nemlig færre kamper spilt enn United.

Det ble en jevn batalje mellom to giganter.

Stillingen er 0-0, Paul Scholes er blitt utvist og United ser ut til å måtte ta til takke med ett poeng.  men en trofast ire vil det annerledes.

I uno-podkasten beskriver hovedpersonen selv målet på denne måten.

– Vi visste at hver gang Ronaldo fikk et frispark, uansett hvor på banen, så ville han forsøke å skyte. Så jeg forutså at han kommet til å prøve seg og håpte at det kunne skape litt problemer for keeperen. Heldigvis gjorde det akkurat det og da var jeg der og fulgte spiss-instinktet mitt. Det var en fantastisk følelse, sier O´Shea med et smil.

På overtid dukket, den da 26 år gamle O´Shea opp og dunket ballen opp i nettaket, en scoring selv målsniken Ruud van Nistelrooy ville vært stolt av.

Den nå 42 år gamle O´shea sier følgende om viktigheten av scoringen.

– Det var herlig å score og det var herlig vi at vant kampen. Men det betydde samtidig så mye mer i det store bildet. Det ga oss en stor boost, fordi lagene som så den kampen tenkte nok at vi kommet til å tape poeng. Det ble nesten som bonus poeng for oss. 

Under kan du gjenoppleve det magiske øyeblikket fra Anfield.

 

United endte opp med å vinne ligaen med seks poeng ned til Chelsea på andre plass, mens Liverpool endte som nummer tre.

Hør hele podkasten her:

DETTE ER EN PLUSS-ARTIKKEL

Bli betalende medlem

Er du allerede medlem?

← Tilbake
Powered by Labrador CMS