Skademarerittet fortsetter

Louis Saha ble skadet under oppvarmingen, mens både Nemanja Vidic og John O'Shea måtte gi seg før den første halvtimen var unnagjort mot Wigan.

Publisert Sist oppdatert

Dermed er Uniteds skadeliste nå på lengde med et vondt år. Likevel håper og tror Sir Alex at de to ukene som gjenstår frem til neste ligarunde vil gjøre underverker for de sykmeldtes helsetilstand.

Nemanja Vidic pådro seg hjernerystelse og måtte forlate banen etter 21 minutter spill, mens John O'Shea – nødløsning på sentral midtbane i Michael Carrick og Owen Hargreaves' fravær, fulgte etter med et numment ben ni minutter senere.

På dette tidspunkt hadde United allerede mistet Louis Saha, som var blitt skadet mens han varmet opp før kampen. Franskmannen fikk føling med kneskaden som, inntil han gjorde comeback for vel en måned siden, hadde holdt ham ute av drift i lengre tid. Dermed måtte han overlate benkeplassen til Chris Eagles.

Nødt til å trekke Saha

"Louis kjente til kneskaden under oppvarmingen, og med skadehistorikken hans i mente var vi dessverre nødt til å trekke ham," opplyste SAF til Sky Sports.

Den mest dramatiske av dagens skader var imidlertid den som tilstøtte Nemanja Vidic. Serberen fikk et kraftig slag i hodet og måtte synlig omtåket forlate banen til fordel for Anderson Oliveira.

SAF bekreftet at hans knallharde midtstopper hadde pådratt seg hjernerystelse, og måtte sendes avgårde til sykehuset for nærmere undersøkelse.

"Når det gjelder John O'Shea, fikk han et slag i låret som gjorde at benet hans sovnet hen.

"Han er ok nå og vil helt sikkert være klar igjen i løpet av et par uker," mente manageren, som nå må konstatere at han har hele ti førstelagsspillere på skadelisten .

Powered by Labrador CMS