På lån til Championship-klubb

Publisert Sist oppdatert

Joel Pereira hadde et forferdelig låneopphold i Heart of Midlothian forrige sesong, og det er bare å krysse fingrene for at 2020/21-sesongen blir bedre for portugiseren.

Nå er det bekreftet at han denne sesongen skal være utlånt til Huddersfield Town.

LES OGSÅ: – Han mangler grunnleggende keeperferdigheter

Der kan han forhåpentligvis vise hvorfor José Mourinho i sin tid hadde så stor tro på burvokteren.

– Joel Pereira er en spiller som dekker alle kravene vi har til keeperne våre, når det gjelder reflekser, hvordan de dominerer boksen, dekking av rom og spilldistribusjon – alle disse ferdighetene er ikke noe som er enkelt å finne i en keeper, sier Huddersfield-hovedtrener Carlos Corberán.

Så spørs det om han er tiltenkt en rolle som førstekeeper, eller om han må starte sesongen som andrekeeper. Kanskje er det siste mest sannsynlig. Pereira kommer i alle fall inn på grunn av en skade på andrekeeper Ryan Schofield, og Ben Hamer blir Pereiras konkurrent om en plass på laget.

– Jeg tror ikke han kommer inn som førstekeeper, men jeg tror ikke han kommer inn som andrekeeper heller, sa ex-red David Fox (som jobber for Huddersfield) til MUTV.

Klokka 16.00 (skandinavisk tid) spiller Huddersfield treningskamp mot Uniteds U23-lag, men Pereira ser ikke ut til å være med for Huddersfield der.

Powered by Labrador CMS