Forlenger låneoppholdet

Joe Dudgeon skal tilbringe resten av sesongen i Carlisle – dersom han blir skadefri.

Publisert Sist oppdatert

20-åringen ble den fjerde i rekken av Manchester United-spillere til å prøve lykken i Carlisle da han i slutten av januar dro på utlån til Brunton Park. Låneoppholdet var i utgangspunktet tiltenkt å vare frem til sesongslutt, men etter bare et par kamper for klubben, pådro Dudgeon seg en trøblete kneskade.

Kneet viste seg vanskelig å få bukt med, og etter lengre tids skadeopphold, ble klubbene enige om å avbryte venstrebackens utlån. Nå er imidlertid de to klubbene enige om en ny, likedan, avtale for den fortsatt skadde engelskmannen.

Planen bak avtalen er at reservelagsforsvareren skal fortsette opptreningen av kneet på Carrington, men at han – såfremt han blir frisk – skal være tilgjengelig for spill i League One-klubben.

– Ja, slik ståa er nå, vil Joe fortsatt være lånt ut til oss. Men opptreningen av kneet vil fortsatt skje hos Manchester United, forklarer Greg Abbot, klubbens manager, til Carlisles hjemmesider.

– Hvis det skulle komme en situasjon der vi ble skadeutsatt, kan vi hente Joe – så vil han være tilgjengelig for oss resten av sesongen. Vi har kommet til enighet med Manchester United om en veldig gunstig avtale, både for oss og for Joe selv, fortsetter manageren.

Carlisle-bossen så også sitt snitt til å komme med skryt til Sir Alex Ferguson.

– Ja, de har vært helt glimrende med oss, og jeg tror dette er belønningen vi får for hva vi har gjort med de tidligere leiesoldatene.

Tidligere har trioen Chester, C. Evans og Norwood vært på lån til klubben ved den skotske grensa.

Powered by Labrador CMS