Nesten i boks?

Sport Witness skriver om Miranda-ryktene i spansk presse.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider i sommer med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Denne gangen handler det om Miranda, den brasilianske Atlético Madrid-midtstopperen som United har blitt koblet til noen ganger den siste måneden. De har også tidligere skrevet om Miranda-ryktene, som linken til venstre viser.

Av: Sport Witness

La Liga-forsvarer Miranda har «nesten fullført» sin overgang til Manchester United ifølge en spansk avis. Igjen.

Det hele begynner å bli litt merkelig. Miranda er ikke med i VM, så det holder ikke tilbake en avtale, og likevel er dette noe spansk presse har rapportert som omtrent i boks, eller fullført, i flere uker nå. Det er vanskelig å tvile på oppriktigheten, tro hva du vil om treffsikkerheten, til den spanske avisen AS og deres Miranda-påstand.

Avisen dekker at Atlético Madrid gir lønnsøkning til Koke, Godin og Juanfran fordi de ikke ønsker å miste spillerne siden andre spillere vil forlate klubben denne sommeren. Når det gjelder Koke blir både United og Barcelona-koblingen rapportert, men det er ingen store påstander, og de beveger seg heller videre til Diego Costa og Miranda.

Costa, sier de, er på vei til Chelsea, og Miranda til Manchester. Det er ikke noe spetakkel rundt det, det blir bare nevnt som et slags faktum.

Manchester United Training Session
ED WOODWARD: Prøver å få Atlético til å senke sine krav?

AS er overbevist, og den informasjonen vil enten ha kommet fra den spanske klubben eller fra kilder tett på spilleren. Det har vært historier om at forsvareren leter etter skoler i Manchester, og påstander om at Atlético og Manchester United strides om overgangssummen. Det blir sagt at Atletico krever at spilleren utkjøpsklausul på €30 millioner [rundt 24 millioner pund, red.anm.] blir betalt, og det er usannsynlig at Manchester United gladelig betaler det, så om interessen er reell er det nokså sannsynlig at Edward Woodward venter på at Atlético skal senke kravene litt.

Noe som kan gi dette legitimitet er Atlético Madrids bredt rapporterte jakt på Espanyol og Mexico-midtstopperen Hector Moreno. Det kan vel bare være én grunn til at de trenger ham.

Les flere artikler hos Sport Witness, der du blant annet også kan lese om Büttner-uttalelsene til Dynamo-visepresidenten som vi nevnte i gårsdagens ryktesak. 

Powered by Labrador CMS