– Fortsatt verdensklasse!

Den tyske landslagssjefen Joachim Löw går i rette med Louis van Gaal over Bastian Schweinsteiger.

Publisert Sist oppdatert

United-manageren uttalte seg sterkt kritisk til sin 31 år gamle tyske midtbanespiller etter tirsdagens Champions League-exit på Volkswagen Arena. Blant annet sa Van Gaal at «dette var ikke den Bastian jeg hadde på mitt lag i München» og «jeg mener at jeg kan gjøre det bedre med andre spillere».

Flere har reagert på det som oppfattes som en offentlig uthengning av en spiller Van Gaal selv hentet til klubben i sommer. En av dem er altså Joachim Löw, en mann som kjenner «Der Fussballgott» bedre enn de fleste, og som stoler fullt og fast på sin landslagskaptein.

Republic of Ireland v Germany - UEFA EURO 2016 Qualifier
JOACHIM LOW

Overfor det tyske magasinet Bild gir Löw uttrykk for at Schweinsteiger holder mål i massevis og fortsatt er et viktig medlem av «Die Mannschaft».

– Vi i det tyske fotballforbundet vet hva vi får med Bastian. Han er fortsatt verdensklasse og vår ubestridte kaptein, sier den 55 år gamle suksesstreneren, og mener det er urettferdig å dømme Schweinsteiger slik Van Gaal gjorde.

– Selv en erfaren spiller som Bastian trenger tid på å finne seg til rette i en ny liga, sier Löw, og tror at Manchester United kommer til å få mye glede av sin midtbanemotor.

Powered by Labrador CMS