Skadefrykt for Park

Ji-sung Park, som i fjor sommer ble kneoperert i USA, og til sammen satt på sidelinjen i ni måneder, kjenner igjen ubehag i sitt utsatte kne.

Publisert Sist oppdatert

Den løpssterke midtbanespilleren måtte avbryte landslagstreningen med Sør-Korea tidligere i denne uken, og er uaktuell for lørdagens VM-kvalifiseringskamp mot Turkmenistan i Ashgabat. De koreanske landslagslegene insisterer imidlertid på at det denne gang dreier seg om en bagatell som vil kurere seg selv med noen dagers hvile.

Ifølge en av legene, Dong-eun Shin, er det ikke smerter som plager Park, men bare noe ubehag.

"Vi utsetter derfor kneet hans for lett rehabilitering," sier han, ifølge FIFA.com, og legger til at Park har utviklet en mild form for gikt i leddet.

"Det er ikke slik å forstå at han er skadet igjen, men det opererte kneet synes å reagere på anstrengelser. Likevel tror jeg at han vil være ok igjen om noen dager." Dermed antyder Shin også at Park vil bli klar til neste søndags VM-kvalifisering mot erkefienden Nord-Korea.

Optimistisk Park

Selv om både landslagssjef Jung-Moo Huh – og ikke minst Sir Alex Ferguson – ganske sikkert er urolige over situasjonen, er Park selv rimelig optimistisk, og tror på spill mot nordkoreanerne om vel en uke.

"Jeg har ingen smerter, og har heller ingen problemer med å gå, men jeg har litt vann i kneet," opplyser han til ManUtd.com, og legger til: "Det er første gang jeg har kjent noe lignende siden operasjonen."

Powered by Labrador CMS