Parks siste VM?

Ji-sung Park tror VM neste sommer blir hans siste store mesterskap internasjonalt.

Publisert Sist oppdatert

Sør-Korea kvalifiserte seg for VM neste sommer i forrige uke. Nå signaliserer Ji-sung Park, koreanernes suverent største stjerne, at det kommende verdensmesterskapet sannsynligvis blir hans siste internasjonale mesterskap.

Den 28 år gamle koreaneren tror kroppen vil ha sagt stopp før VM i 2014, og at Sør-Afrika derfor blir hans siste VM. ”2010 blir trolig mitt siste VM. Jeg tror ikke kroppen min holder til VM i 2014. Dette gjør at jeg vil gjøre alt som står i min makt for å få et godt resultat neste sommer”.

Park er forsiktig optimist på hjemlandets vegne, og tror en åttendelsfinale er et realistisk mål for Sør-Korea neste år. Park går samtidig langt i å sammenligne dagens Sør-Korea med laget som gikk helt til semifinalen i 2002. ”Laget i 2002 var det sterkeste vi noengang har hatt. Unge og rutinerte spillere skapte en god harmoni sammen. Årets utgave minner om laget fra 2002. Nå avhenger alt av hvor godt vi klarer å forberede oss. Får vi optimale forberedelser kan vi oppnå et godt resultat”.

Kilde: Sky Sports

Powered by Labrador CMS