– Park til QPR

OPPDATERT LØRDAG 22.00: Ji-Sung Park skal ifølge Sky Sports ha skrevet under på en treårskontrakt med QPR – og en trener hos London-klubben bekrefter interessen.

Publisert Sist oppdatert

Ji-Sung Park ankom Manchester United fra PSV sommeren 2005, og har spilt 205 kamper for klubben i de syv sesongene som har fulgt. Nå kan det imidlertid se ut som om sørkoreanerens Old Trafford-eventyr er over: BBC meldte fredag kveld at Queens Park Rangers har sikret seg Parks tjenester, mens Sky Sports lørdag skriver at Park har skrevet under på en treårsavtale med London-klubben.

Den antatte overgangssummen varierer fra £2 millioner til £5 millioner i de forskjellige mediehusene.

Ifølge BBC vil overgangen bli bekreftet først neste uke. BBC er normalt av de mer sikre kildene – også når det kommer til fotballoverganger – og mye kan derfor tyde på at Park har spilt sin siste kamp for United, i hvert fall i denne omgang.

QPRs juniorlagstrener Marc Bircham avslører imidlertid at Park er en av spillerne Hughes har i kikkerten.

– Park er et av de store navnene vi ser på. Han vil bare være én av dem, og forhåpentligvis vil manageren hente inn ytterligere et par spillere til troppen vår, sier Bircham ifølge talkSPORT.

Park har i sin tid i United vunnet fire Premier League-titler, Champions League, Ligacupen tre ganger, samt Verdensmesterskapet for klubblaget.

Powered by Labrador CMS