evra

Blir ikke manager med det første: – Ønsker ikke å forplikte meg 100 prosent akkurat nå

Publisert Sist oppdatert

Patrice Evra har utmerket seg både som fotballspiller og TV-ekspert, med fem Premier League-titler, én Champions League-pokal, samt opptredener for Sky Sports.

Med andre ord er franskmannen en mann som kan sin fotball, men den tidligere venstrebacken sier at det nok blir en stund før han tar steget inn på trenersiden, til tross for at han har de nødvendige kvalifikasjonene.

– Jeg er ærlig med meg selv og innser at jeg ikke ønsker å forplikte meg 100 prosent til å være trener akkurat nå, sier Evra i en spørreseanse på manutd.com.

– Å være fotballspiller er som å være på ferie

Mannen som er best kjent for sine ni sesonger på Old Trafford, forteller at han har tatt alle de trenerkursene han trenger for å ta etter gamlesjef Sir Alex Ferguson og tidligere lagkamerat Ole Gunnar Solskjær.

Samtidig påpeker han at det ansvaret som ligger i å være manager, er mye større enn det ansvaret som kommer med spillerrollen.

– Det ville være egoistisk av meg å ikke dele av fotballkunnskapen min en eller annen dag, men akkurat nå er jeg på et lykkelig sted i livet mitt, sier Evra og fortsetter:

– Det å være fotballspiller er som å være på ferie – du trener og så drar du hjem. Å være manager er noe helt annet, det er en 24-timersjobb. 

HAR LÆRT AV DEN BESTE: Men Patrice Evra ønsker ikke å følge i Sir Alex Fergusons fotspor helt ennå.
HAR LÆRT AV DEN BESTE: Men Patrice Evra ønsker ikke å følge i Sir Alex Fergusons fotspor helt ennå.

Franskmannen har nylig blitt forlovet, og er også blitt småbarnsfar igjen. Han og forloveden fikk en sønn tidligere i år.

Det er en tilværelse han ønsker å bruke sin energi på, fremfor å begynne managerkarrieren.

Vi får se, det kan skje en dag, men akkurat nå holder jeg på med ting som gjør meg mer lykkelig enn jeg ville vært som trener.

Valgte Park som gudfar: – Som en ekte bror

Da Evras sønn kom til verden, var det en annen tidligere United-spiller som fikk ansvaret med å være gudfar for den lille krabaten, nemlig Ji-sung Park. Koreaneren ble Evras beste venn gjennom årene de tilbragte sammen på Old Trafford.

De to kan fremstå som motsetninger av hverandre, med Evras utadvendte vesen og Parks tilsynelatende reserverte væremåte. Førstnevnte forteller at det er akkurat dette som gjør at de to kommer så godt overens.

Jeg liker sjenerte folk. Når noen ikke åpner seg så mye, er det de jeg blir trukket til. Ji er gudfaren til sønnen min, han er mer enn bare en venn og jeg snakket faktisk med ham i morges.

SMIL OG LATTER: Evra og Park ble bestevenner i United og har holdt kontakten siden.
SMIL OG LATTER: Evra og Park ble bestevenner i United og har holdt kontakten siden.

Evra er full om lovord om sin gode kamerat.

Han er slik en ydmyk person. Han er morsom også, men det ser man kanskje ikke utad, sier Evra og fortsetter:

Ji er som en ekte bror for meg.

2021-22_wolverhampton_sak_1200x650
Powered by Labrador CMS