– Vi trenger å ha samme mentalitet som mot City og Tottenham

Jesse Lingard om Uniteds utfordringer.

Publisert Sist oppdatert

På bildet over kan vi se Jesse Lingard lobbe ballen over Watford-keeper Ben Forest (ute av bildet), men dessverre også over Hornets-målet.

Kanskje ville kampen blitt fullstendig annerledes om den ballen hadde gått i mål, men uansett så er det i alle fall ingen hyggelig kamp å se tilbake på – United var nemlig i store deler av kampen direkte dårlige.

Så: hva er det egentlig som gjør at United er så mye bedre i toppkampene enn mot de mindre lagene?

Mange har teorier om dette, og Lingard vet heller ikke, men han tenker at det kanskje kan være noe mentalt.

– Det er merkelig. Kanskje er det noe med tankesettet vårt. Kanskje er mentaliteten vår at vi går inn i kampen og tenker at vi allerede har vunnet. Hvis vi er jevne, og fortsetter med mentaliteten vi hadde mot City og Tottenham, så ser jeg ikke hvorfor vi ikke kan vinne enhver kamp, sier Lingard i et intervju med Daily Mail.

– Det virker som om mentaliteten vår endrer seg. For å holde oss jevnt gode gjennom resten av sesongen når vi møter lag midt på tabellen, så må vi ha den samme mentaliteten som vi hadde inn mot kampene mot City og Tottenham.

– Når vi starter med energi, og på tå hev, så vil gi lag problemer dagen lang.

Første sjansen til å gjøre med denne problematikken blir mot Newcastle andre juledag.

YES-E: Lingard & co feirer etter seieren borte mot City.

Målet for sesongen er uansett å vinne troféer, ifølge Lingard.

– Det er mange turneringer, og Manchester United-lag går alltid for troféer. Vi har ikke satt oss et mål om å vinne et bestemt trofé som vi ønsker å vinne, men vi er i fire turneringer og vi ønsker å vinne et trofé – det er hovedmålet.

Powered by Labrador CMS