– Vi er stinne av selvtillit for tiden

Jesse Lingard hyller to av sine formsterke lagkamerater før kampen mot Arsenal.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag skal Manchester United møte Arsenal i London. Etter seirer mot Newcastle og Burnley er det et lag med selvtillit som jakter tre nye poeng mot «The Gunners»

Iallfall ifølge Jesse Lingard.

– Vi tar med oss en stor tro fra de kampene, og vi er stinne av selvtillit for tiden, sier Jesse Lingard til klubbens egen hjemmeside og legger til at fokus og det å holde seg til kampplanen blir viktig. 

– Det er en kamp hvor både vi og Arsenal kan holde en del i ballen, men vi er gode på kontringer, så forhåpentligvis kan vi ta dem i ubalanse av og til.

I Nord-London møter de et Arsenal-lag med en relativt fersk manager i Mikel Arteta, noe som kan by på problemer.

– Det kan bli vanskelig når man ikke vet hvilken spillestil en manager kommer inn med, men vi skal være godt forberedt. Det handler om fokus, konsentrasjon, og å holde seg stabile i hver kamp. 

NY SJEF: Som United gjorde da de ansatte Ole Gunnar Solskjær, har også Arsenal ansatt en tidligere spiller med begrenset erfaring som manager på toppnivå.

 

Med fire scoringer har Lingard scoret flere mål mot Arsenal enn mot noen annen motstander. På hans tre siste opptredener på Emirates har det blitt til sammen tre mål.

– Jeg har en del gode minner fra scoringer der, men jeg finner alltid mer glede i å vinne med laget og ta tre poeng. 

Og dersom det ikke er Lingard som skal stå for målene mot Arsenal, er det to stykker i meget god form for tiden som kan ta seg av det: Marcus Rashford og Anthony Martial.

– De har vært i fyr og flamme. Det har vært strålende å se på, og de er fortsatt unge spillere med stort potensial. De er ydmyke gutter som jobber hardt dag ut og dag inn. 

FYR OG FLAMME: Marcus Rashford og Anthony Martial har til sammen fem mål på de siste to kampene.

– De har spilt sammen i noen år nå og de forstår hverandre. De har en god relasjon utenfor banen også, som definitivt hjelper på.

Powered by Labrador CMS