Manchester United v Atalanta: Group F - UEFA Champions League

– Kollaps i kontraktsforhandlingene – stadig mer sannsynlig at han forlater United

Publisert Sist oppdatert

Torsdag meldte en rekke journalister at Jesse Lingard er på god vei mot utgangsdøra i United etter at kontaktsforhandlingene skal ha brutt sammen.

United-journalistene i The Times, Daily Telegraph, ESPN er blant de som skriver om dette.

Lingard skal ikke ha noen planer om å sette i gang forhandlingene heller, fordi han skal være irritert over klubbens tilnærming til samtalene tidligere i høst, blant annet i forbindelse med at det første kontraktstilbudet skal ha vært verdt mindre enn hans nåværende lønn.

I tillegg til dette skal Lingard være frustrert over mangelen på spilletid, siden lovnadene fra i sommer om at han ville være sentral i Solskjærs planer ikke har blitt fulgt opp.

Mangel på spilletid ble av Gareth Southgate også nevnt som grunnen til at Lingard og Sancho ikke var i troppen til novemberlandskampene.

Kontrakten til Lingard går ut i sommer, og United risikerer dermed at han går gratis til en annen klubb.

scottling
MATCHVINNER MOT WEST HAM: Jesse Lingard, som her feirer sammen med Scott McTominay.

Alle disse United-journalistene skriver også at Lingard nå vurderer å be om å bli lånt ut i januar.

Utlån på slutten av en kontrakt på den måten er gjerne noe som ikke gagner klubben som eier spilleren, men en klubb kan jo eventuelt betale en lånesum som gjør at United har noe å tjene på det også, selv om det ikke skulle bli salg.

Flere utenlandske lag skal allerede ha erklært sin interesse for Lingard – Barcelona, AC Milan og Atlético Madrid nevnes som noen av klubbene som har registrert sin interesse i å hente ham gratis ved sesongslutt – og en av spillerens representanter skal ha snakket med en potensiell klubb i Spania de siste ukene.

West Ham, Newcastle, Tottenham og Everton nevnes som interesserte klubber i England.

Det har blitt hevdet av bl.a. The Sun og Northern Echo at United er villige til å selge Lingard for ti millioner pund i januar.

2021-22_wolverhampton_sak_1200x650
Powered by Labrador CMS